5 produktů na zkrášlení ve spánku

5 PRODUKTŮ, KTERÉ VÁS ZKRÁŠLÍ BĚHEM SPÁNKU

Jednou z mála věcí, kterou můžeme zvládnout během spánku, je péče o naši krásu. Existuje řada produktů, které jsou vyvinuty přímo pro noční použití, a naše editorka Sophia Marinho de Lemos vybrala ty nejlepší z nich. Těchto pět produktů vás promění ve skutečnou spící krásku!

1. NOČNÍ PLEŤOVÁ MASKA
Masky jsou perfektní, když se chcete rozmazlovat. 10-15minutová kúra může pleti dodat okamžité projasnění a hladkost, nic však nepřekoná noční masku, díky které budete vypadat odpočatě (dokonce i když odpočatá nejste!). Zamilovala jsem si Noční intenzivně revitalizační pleťovou masku NovAge. Jejím základem je olej Inca inchi bohatý na živiny, a máslo Cupuacu. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která je známá svou schopností vyhladit texturu pleti.

2. VLASOVÁ KÚRA
Melír, stylingové nástroje a suchý vzduch v kanceláři – to vše mé vlasy vysouší a zvyšuje jejich křehkost. Proto jednou týdně používám obnovující vlasovou péči. Spoléhám se na séra, která pomáhají regenerovat vlasová vlákna zevnitř, a přírodní oleje, po kterých jsou ráno vlasy krásně lesklé.

3. VYŽIVUJÍCÍ OLEJ
Má pleť má sklony k suchosti a loupání, proto každý den používám pár kapek oleje (nanesu ho na pleť vždy po aplikaci séra a před aplikací krému). Mám dva oblíbené: kapsle NovAge Nutri6, které obsahují unikátní směs šesti přírodních olejů, a olej EcoBeauty, který je bez parabenů, certifikovaně bio, obsahuje arganový olej a výtažek z bavlníku. Každý z těchto produktů zajistí, že přes noc získám hladší, zářivější pleť.

4. NOČNÍ KRÉM NOVAGE ECOLLAGEN
Zatímco spíte, vaše pleť se regeneruje a tvoří kolagen. Proto svůj večerní rituál péče o pleť vždy zakončuji nočním krémem Ecollagen. Je vyvinut tak, aby podpořil tvorbu kolagenu a vyhladil jemné linky. Po probuzení je má pleť na pohled i na dotek skutečně svěží, zdravá a vyhlazená.

 

5. KRÉM NA NOHY
Noční péče neprospívá jen obličeji; sobota večer je ideální doba na to, vmasírovat do unavených nohou krém. Jako extra péči si můžete na noc obléknout kosmetické ponožky!

Zdroj: www.oriflame.cz

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *