Waunt Oriflame

Možná cítíte, že je načase zazářit, nebo jen hledáte přípravky, které vám přinesou svěží, přirozený vzhled? V každém případě pro vás máme skvělé zprávy! Waunt je nová, zábavná řada přípravků péče o pleť, která v sobě spojuje přínosy péče o pokožku i make-upu a přináší vám pleť bez chybičky a přirozený vzhled nenalíčeného líčení. Jdete do toho? Čtěte dál a dozvíte se vše, co potřebujete!

img-1.gif
Co je to hybridní řada péče o pleť a make-up?
Hybridní řada péče o pleť a make-upu je přesně to, co byste čekali – přípravky, které v sobě spojují péči o pleť a líčení. Pravděpodobně už jste vyzkoušeli BB nebo CC krém, dekorativní přípravky podpořené přínosy z oblasti péče o pleť. Waunt je naproti tomu péče o pleť obohacená přínosy z oblasti líčení. To znamená, že přípravky z této řady vám poskytnou všechny přínosy skvělé péče o pleť, ale zároveň také decentní dekorativní efekty, jako je lehké krytí, projasnění díky mihotavým částečkám, prozáření a zmatnění (atd.), které vaši pleť ještě zdokonalí a dodají jí přirozený vzhled nenalíčeného nalíčení.Okamžitý retušovací efekt
Představte si, že se probudíte, nanesete sérum a hydratační krém a vydáte se do práce bez jakéhokoli make-upu, ale vaše pleť přesto vypadá bezchybně. To je to, čeho docilují prvky make-upu v přípravcích Waunt. Na čisté pokožce není nic (!) špatného, ale kdo by neocenil trochu projasnění nebo optického rozostření? Pojďme si rozdělit účinky, které můžete od přípravků řady Waunt očekávat:

  • Příprava podkladu – vytvoření dobrého základu pro make-up
  •  Optické rozostření – zakrytí nedokonalostí
  • Sjednocení tónu – pigmenty vytvářejí sjednocenější pokožku
  • Vyhlazení – vyhlazení textury pleti
  • Projasnění – díky pudrům a mihotavým částečkám
  • Prozáření – díky mihotavým částečkám, hydrataci a olejům
  • Zmatnění – díky pudrům, které redukují mastnotu

img-2.jpg

 

Hydratace nové generace
Péče o pleť bez hydratace je o ničem – a my jsme dohlédli na to, aby Waunt tuto podmínku jednoznačně plnil! Produkty řady Waunt využívají jedinečnou technologii Hydrosphere s houbovitou strukturou, která přináší klinicky prokázanou hydrataci s pomalým uvolňováním, jež vydrží 24 hodin. Navíc působí zevnitř i navenek, jinými slovy, posiluje funkci kožní bariéry a redukuje ztrátu vlhkosti zevnitř, a navenek vytváří hydratující film, který přináší okamžité a dlouhodobé zvlhčení.

Nyní tedy víte, co jsou to hybridní přípravky péče o pleť a líčení, ale jak je začlenit do každodenního rituálu? Můžete je buď používat samostatně podle toho, co vaše pleť potřebuje, nebo je kombinovat a vytvářet různé efekty:

Prozářený vzhled 
Pokud například chcete dosáhnout přirozeně prozářeného, hydratovaného vzhledu, můžete zkombinovat noční masku, oční krém, osvěžující pleťový krém a tónovaný korekční krém. Spojení těchto přípravků vaší pleti dodá hydrataci a zvýrazní a prozáří díky reflexním olejům a decentně mihotavým částečkám. Pokud se bojíte, že se budete moc lesknout, klid! Tónovaný korekční krém obsahuje pudry, které vstřebávají maz a vaši pokožku prozáří bez lesku.

img-3.jpg

 

Retušovaný, matný vzhled
Pokud máte zarudlou, nejednotnou pleť, použijte tonizační sprej, tyčinku na oči a našlehaný denní krém. Tyto přípravky v pleti obnovují živiny a hydratují ji, vyhlazují a sjednocují její tón, navíc redukují zarudnutí a vytvářejí polomatný, retušovaný vzhled.

Přirozeně čistý vzhled
Pokud vás líčení nechává chladnou a raději se pochlubíte pokožkou tak, jak ji příroda stvořila, zvolte máslovou čisticí péči, hřejivou pleťovou masku a tonizační sprej. Tyto přípravky vaši pleť vyčistí a vyživí, zbaví ji nečistot, zklidní ji a vyhladí a navíc podpoří její přirozenou prozářenost.

Výhodou hybridních produktů je jejich všestrannost! Můžete je použít pro péči o pokožku, jako neviditelné líčení nebo jako základ pro výraznější nalíčení. Ať se rozhodnete pro cokoli, určitě můžete počítat s velkou dávkou hydratace a bezchybným podkladem, který jen čeká, až jej zvěčníte na fotce!

Už se nemůžete dočkat, až Waunt vyzkoušíte? Klikněte na přípravky a zjistěte víc!

img-4.jpg

Zdroj: www.oriflame.cz
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *