Nový zázračný kelímek

Zázračný kelímek , který znáte a milujete, prošel vylepšením! Čtěte dál a dozvíte se, jak přesně jsme vylepšili náš nejoblíbenější výrobek!

Zázračný kelímek je milovanou ikonou Oriflame už od svého vzniku v roce 1970. Je to přípravek, který máme všichni v kabelce, ve skříňce v koupelně nebo v nočním stolku a používáme jej jako stálici na suché rty, nehtovou kůžičku, nehty, ruce – a tak dále. Jeho receptura se nezměnila od roku 1980 (předtím to byl oční krém!), takže když se vynořila myšlenka jej vylepšit, trochu jsme váhali. Opravdu bychom měli měnit něco tak ikonického? Ale také jsme upřímně věřili, že můžeme zázračný kelímek posunout na novou úroveň, a to za to stálo – na výsledek jsme velmi hrdí!

Jak a proč jsme zázračný kelímek vylepšili?
Chtěli jsme recepturu, která by byla ještě šetrnější k planetě, takže jsme složení obohatili obnovitelnými přírodními oleji – slunečnicovým a ricinovým, díky nimž nyní zázračný kelímek obsahuje 99,9 % přísad přírodního původu. Ale nebojte se, nová receptura vyživuje pleť úplně stejně dobře jako předtím (pro jistotu jsme si to zkontrolovali i u zákazníků!) V zásadě je to stejný zázračný kelímek, který znáte a milujete, jen v ještě přírodnějším provedení! A nejen to, rozhodli jsme se aktualizovat i balení a design!

Zelenější balení
Podařilo se nám vylepšit design obalu, takže teď zázračný kelímek využívá o 20 % méně plastu. Méně plastu znamená méně odpadu, což znamená lepší dopad na životní prostředí . My myslíme, že je to výhra! Také jsme rozšířili otvor v hrdle kelímku, aby bylo snadné se dostat ke všem zbytkům přípravku a snížit tak plýtvání. K tomu přidejte zmodernizované logo a pěknou barevnou krabičku (kromě původního kelímku, který stále zůstává ikonicky růžový!) a máte zázračný kelímek 2.0!

Vyživující péče o suchou pleť celého těla
Zázračný kelímek je oblíbený nejen kvůli svému vyživujícímu složení, ale také proto, že jej můžete použít na kteroukoli část těla! Kromě tradičního využití, které zná většina z nás – suché rty či nehtová kůžička, suchá kůže na loktech, patách atd., lze zázračný kelímek využít tolika dalšími způsoby! Připravili jsme několik méně známých užitečných tipů, jak tohoto všestranného hrdinu využít:

  • Můžete díky němu dosáhnout leskle hladkého obočí nebo jej použít jako alternativu gelu na obočí, která uhladí zatoulané chloupky.
  • Vytvořte přirozený, hydratovaně prozářený vzhled – použijte jej jako rozjasňovač na lícní kosti.
  • V chladném počasí jej něžně naneste na suchou pokožku kolem nosu.

Inspirovali jsme vás novými nápady? Každopádně doufáme, že se na nový zázračný kelímek těšíte stejně jako my. Jsme hrdí, že přípravek, který je tu s námi už tak dlouho, může pokračovat v novém, s ještě větším ohledem k planetě, ale poskytovat stejně účinnou výživu, jako vždy.

Zdroj: www.oriflame.cz

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *