Oriflame meal replacement

Na trhu je spousta různých náhražek jídla a mnohé z nich slibují neuvěřitelné výsledky během chvilky – proto je důležité volit s rozmyslem. Jak víme, úspěšný plán na zvládnutí váhy musí být udržitelný, a to dlouhodobě, ne jen na týden.

Vyznat se v džungli náhrad stravy se může zdát náročné. Pár informací o tom, co dělat a co naopak nedělat, vám ale dodá ty správné nástroje. Ty vám pomohou vytvořit plán, jak převzít kontrolu nad svou váhou a přitom se cítit spokojeně a energičtěji.

Připraveni? Pojďme na to! Začneme u toho… co DĚLAT.

CO DĚLAT: Dobře si rozmyslete, jakou náhradu stravy zvolíte
Ne všechny náhražky jídla jsou si rovné! Vysoce kvalitní náhrada stravy by měla poskytnout příslušný počet kalorií a vyváženou paletu živin, díky nimž se budete v průběhu dne cítit sytí a dobře zásobení potřebnými výživnými látkami. Vyhněte se náhražkám jídla s nízkým obsahem proteinu a vlákniny a s vysokým obsahem cukrů, tyto nápoje jsou méně výživné. Oriflame SuperShake na regulaci hmotnosti – náhrada stravy  neobsahuje umělá barviva, příchutě, konzervanty, GMO ani lepek. A navíc obsahuje přírodní rostlinné přísady, je přislazený přírodní stévií a je vhodný pro vegany* a vegetariány (hurá!).

Byl vyvinut ve Švédsku specialisty na výživu na základě vědeckých poznatků. Jeho vysoce kvalitní receptura se řídí přísnými zdravotními a bezpečnostními pravidly Evropské unie – takže víte, co jíte! Jeho receptura s vysokým obsahem živin zahrnuje 23 esenciálních vitaminů a minerálů a zdravé tuky pro celkovou podporu zdraví, díky vysokému podílu proteinů (více než 20 gramů) podporuje růst a udržení svalové hmoty! Naše nápoje jsou bezpečným, praktickým a zdravým řešením, které vám společně s úpravou jídelníčku a cvičením mohou pomoci dosáhnout vašich váhových cílů a dlouhodobě je udržet. Ano prosím!

*při použití sójové náhražky mléka

CO DĚLAT: Dodávejte tělu palivo v průběhu celého dne
Podle toho, jestli chcete zhubnout, nebo si váhu udržet, můžete náhradu stravy využít místo 1 až 2 pravidelných hlavních jídel. Abyste dosáhli optimálních výsledků, připravujte svá ostatní jídla tak, aby měla omezený počet kalorií, ale přesto byla bohatým zdrojem živin, abyste měli neustále dostatek energie. Pokud máte stále hlad, nemusíte se trápit, jen se udržte v mezích svého denního kalorického rozpočtu! Začleňte do jídelníčku zdravé svačinky bohaté na protein a vlákninu, například ovoce, jogurt nebo zeleninové tyčinky s humusem, případně přírodní nápoj nebo tyčinky Natural Balance od Oriflame – abyste byli vždy připraveni, když na vás udeří dopolední nebo odpolední mlsná.

CO DĚLAT: Nebuďte skoupí na H2O!
Zásadní důležitost pití dostatečného množství vody ani nejde nadhodnotit – a to především, když se řídíte programem na úpravu váhy. Odpovídající příjem vody totiž může pomoci s hubnutím1, s trávením a celkově přispívá k dobrému pocitu každé buňky v těle! Takže směle dál lokejte, vaše tělo vám poděkuje!

A nyní nazrál čas na to, co NEDĚLAT!

CO NEDĚLAT: Nemučte se nerealistickými očekáváními
Je snadné, chytit se do pasti diet, co jsou právě v kurzu, a bombastických slibů bleskového zhubnutí. To zní obvykle až příliš dobře, než aby to mohla být pravda (neradi prozrazujeme překvapení předem – ale to proto, že to tak obvykle i je). Úspěšný plán váhového úbytku je takový, který se dá dodržovat dlouhodobě. Dále takový, jehož součástí jsou realistické a konkretizované cíle, které jsou dostatečně udržitelné, abyste si dokázali udržet motivaci i dlouhodobě!

Nutit se k nerealistickým omezením stravy nebo se ve jménu diety vyhýbat společenským setkáním často vede k roztrpčení a k tomu, že si později „zakázaná jídla“ dopřejete v míře nemírné. Udržitelný váhový úbytek je maraton, ne sprint! Oriflame náhrada stravy má vysoký obsah proteinu a vlákniny a dovede snadno a bezpečně nahradit jídlo. Rovněž dokáže umožnit vám tak získat kontrolu nad velikostí porce a objemem kalorií. Touto cestou dokážete dosáhnout svých váhových cílů a udržet si je. Lehce jej začleníte do svého běžného dne a přizpůsobíte všem svým požadavkům.

*Určeno k používání v rámci jídelníčku s omezeným příjmem energie a s příjmem dalších potravin, ve spojení s pravidelnou fyzickou aktivitou. Je důležité udržovat zdravý příjem tekutin.
 

CO NEDĚLAT: Nahrazovat každé jídlo náhradou stravy
Jak už jsme zmínili výše, náhrada stravy má v souladu s vaším cílem nahradit jedno nebo dvě z vašich běžných hlavních jídel. A ačkoli náhrada stravy Oriflame SuperShake potěší jak lahodně lákavými příchutěmi, jako jsou vanilka a čokoláda, tak vysokým obsahem živin, které vaše tělo zásobují živinami potřebnými pro běžný den. Nedoporučujeme jím nahrazovat každé z pravidelných denních jídel. Jednak by se vám mohl začít poněkud zajídat a mohlo by to vést k možným nepraktickým důsledkům. Koneckonců, chcete mít možnost například přijmout pozvání svých přátel na večeři.

Navíc je tu riziko, že byste přijímali až příliš málo kalorií na to, aby vaše tělo mohlo dlouhodobě hladce fungovat. Není důvod to přehánět – jednoduše nahraďte 1-2 běžná hlavní jídla náhradou stravy a dopřejte si 1-2 hlavní jídla z klasických potravin, která budou bohatá na potřebné živiny a kaloricky v rámci vašich potřeb – a máte vyvážený recept na úspěšné, udržitelné a příjemné hubnutí. 

Doufáme, že se vám díky těmto praktickým radám, co dělat a co nedělat, podaří začlenit náhrady stravy do vašeho plánu hubnutí a dosáhnout tak udržitelného úspěchu. Ať se vám daří!

Zdroj: www.oriflame.cz

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *