I když na trh přicházejí každý den nové kosmetické produkty, jen málo z nich je tak v souladu s aktuálními trendy a potřebami, jako právě Beautanicals. Tady jsou čtyři důvody, proč je máme rádi!

Transparentnost je nový trend
Z trhu je stále stahována řada produktů a svět je plný pochybných informací; není divu, že jsme všichni skeptičtí ohledně toho, jaké produkty používáme na své pleti a co přesně přijímáme do svého těla. A to je správné. V důsledku toho trávíme hodně času zkoumáním toho, co je skutečně obsaženo v našich produktech, a rozhodujeme se chytřeji a uvědoměleji. Čím je tedy značka autentičtější, transparentnější a „čistší“, tím lépe pro všechny.

Beautaniclas kosmetika ORIFLAME

Obnovující krém na ruce Beautanicals


Stále vyšší využívání přírodních složek

Výrobky s přírodními a rostlinnými složkami nebo rostlinnými přísadami jsou již několik let populárním trendem – jsou vnímány jako čistší a bezpečnější. Nyní jsou však ještě populárnější, než kdykoliv předtím. Ukázalo se totiž, že jsou stejně účinné – ne-li účinnější – než výrobky bez přírodních látek.

Přírodní kosmetika ORIFLAMEZodpovědná krása
Všichni si velmi dobře uvědomujeme, proč je důležitá  naše uhlíková stopa a vliv na životní prostředí. Ekologické vnímání se stalo obrovským trendem a pro mnohé z nás je to způsob života. Když používáme ekologicky udržitelné produkty, cítíme se lépe, proto hledáme produkty s obaly z recyklovaných materiálů, biologicky odbouratelné receptury, a chceme se ujistit, že všechny přísady jsou získávány eticky. Proto je mimo jiné velký zájem o produkty s certifikátem Vegan Society™.

Ekologicky udržitelné profukty ORIFLAMEZdraví je krása
Trend zdravého životního stylu a chápání toho, jak zdraví přímo souvisí s tím, jak vypadáme, v poslední době prudce vzrostl. Z tohoto důvodu si pečlivě vybíráme produkty, které používáme na své tělo, stejně jako potraviny, které jíme. Dáváme přednost výrobkům s přírodními, čistými a jednoduchými složkami, které obsahují vitaminy a minerály – a to v co nejvyšší míře.

Nová řada Beautanicals, inspirovaná čistými přírodními zdroji Skandinávie a vyvinutá na základě tradice přírodních lékáren, nabízí promyšlené, efektivní a vysoce přírodní produkty péče o tělo a vlasy v souladu se všemi těmito trendy. Není divu, že jsme přesvědčeni, že si ji zamilujete!

Krém na ruce ORIFLAME

Obnovující krém na ruce Beautanicals

Zdroj: www.oriflame.cz

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *